Management consultancy / organisatieadvies

In de huidige markt worden ondernemers geconfronteerd met veel veranderingen en nieuwe mogelijkheden. Hoe blijf je als onderneming relevant in deze snel veranderende wereld? Wij helpen jou, directieleden en MT’s bij het maken van beslissingen en het realiseren van ambities.

ERIK. helpt u en adviseerd u in het maken van keuzes

Wil je meer weten over organisatieadvies? Neem contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden.

Management consultancy / organisatie advies

Missie en visie

Een bedrijf moet een duidelijke doelstelling hebben, een gedefinieerde doelgroep, unieke activiteiten en een concurrentievoordeel. Wij kunnen jouw bedrijf helpen om een missie en visie te ontwikkelen of aan te scherpen. Opvolgend kunnen we samen een heldere strategie bepalen en deze vertalen naar actiepunten.

KPI’s

Alle gedragingen in een organisatie die meehelpen om jouw doelstellingen te behalen, die wil je meten. Unieke activiteiten zijn hierbij cruciaal. We brengen deze samen in kaart en bepalen hoe we deze kunnen meten.

Managementcyclus

Hoe ga je de organisatie besturen? Stap je als eigenaar uit de operatie en stel je een managementteam aan? Dit zijn vraagstukken waar we samen induiken. We bespreken KPI’s, specifieke doelstellingen en algemene zaken op een functionele wijze.

Implementatie

Er kan een hoop gebeuren binnen organisaties en soms zijn veranderingen nodig. Verandering is echter niet makkelijk. Hoe prikkel je mensen om dingen anders aan te pakken binnen jouw organisatie? Je moet een nieuwe cultuur kweken. Wij helpen je bij het implementeren van een nieuwe aanpak binnen de organisatie.

erik. helpt

Overige diensten

Controller op afstand

MT lid op afstand

Management consultancy

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Heb je vragen of direct hulp nodig? Neem contact met ons op, wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

info@erikvanderwerf.nl

085 800 0063

Leningradweg 6d, 9723 TP Groningen

M - V : 9.00 - 17.00 uur

Vraag vrijblijvend advies aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

!

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op