Financiering uitbesteden

Een van de belangrijkste documenten voor iedere starter is een ondernemersplan. Hiermee breng je onder andere de concurrentie en potentiële klanten in kaart.

Daarnaast bekijken we hoe je de financiering rond kunt krijgen en helpen we daarbij. Kortom: we vertalen het plan van de ondernemer naar een financieringsplan voor de bank.


We begeleiden (startende) ondernemers van begin tot eind. We bekijken het plan tot dan toe en vertalen dit naar een plan wat vervolgens naar de bank gaat. Hierbij maken we een prognose voor 3 jaar, brengen de cashflow en nafinaciering in kaart. Voor trajecten toe 500.000 euro kunnen organisaties bij ons terecht. 


Waarom financiering bij Erik van der Werf?

Met onze jarenlange ervaring weten we welke wegen je als (startende) ondernemer moet bewandelen. Daardoor is de kans dat het financieringsplan wordt goedgekeurd bij de bank erg groot. Een tweede kans heb je niet, waardoor het belangrijk is om de eerste keer meteen te slagen. Hierbij letten we op ratio’s en compleetheid

van het plan.

De kosten van financiering

Onze werkwijze is op basis van drie manieren: 

uurtarief, no cure no pay of de hybridevorm. 

Bij no cure no pay betaal je een bepaald bedrag vooraf, waarna je een percentage van 1,5% tot 2 % betaalt, afhankelijk van de slagingskans. De hybridevorm heeft betrekking op een deel van de vaste prijs betalen en een stuk no cure no pay.

Contact opnemen

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw organisatie op het gebied van financiering of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. U kunt ons bereiken via info@erikvanderwerf.nl of telefonisch via 0592 763 812