Branches

Is werken in een onderneming tevens jouw passie? Wij nemen al het administratieve werk graag voor je uit handen. Zo kun jij je focussen op de werkzaamheden die je het liefst doet. Met ons advies weet je zeker dat je alle fiscale voordelen benut en krijg je inzicht in ontwikkelingen en mogelijkheden om jouw business te laten groeien.

Wil je meer weten over de branches waar wij mee werken?

Neem contact op met ERIK.

Branches

De IT-sector/ zakelijke dienstverlening

Wij houden ons regelmatig bezig met alles omtrent de software ontwikkelingen. Daarom werken wij met programma’s als Simplicate en AppNomad. Deze software is ideaal voor het gebruik binnen een onderneming, bijvoorbeeld om interne uren bij te houden. Verder helpen wij de IT-branche met de financiering en we kijken met een frisse blik naar de subsidies. Heb je geen idee hoe je op een goede manier om kan gaan met investeringen of belastingen? Dan helpen we jouw onderneming graag een eind op weg met fiscale planningen.

Horeca

Een complete horeca-administratie kost relatief veel tijd en is ingewikkeld. Ook ligt de horeca onder een vergrootglas bij de Belastingdienst, daarom is het cruciaal dat jouw administratie op orde is. Heb je bijvoorbeeld moeite met het aannemen of behandelen van personeel? Wij geven je handvatten om dit op de juiste manier aan te pakken.

Onze norm ligt bij 14 procent winst. Zit jouw zaak hier nog ver onder of moeten er nog kleine stappen gezet worden om dit te behalen? Wij adviseren jou zo, dat dit geen enkel probleem meer is.

Groothandel

Bij een groothandel staat efficiency vaak voorop. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er altijd op dezelfde dag geleverd moet worden, dit vergt strategische keuzes. Wij helpen je hier graag mee. Wat is de waarde van jouw keten? Hoe zorg je dat dit in de toekomst nog top of mind is?

Door hier samen op in te spelen zorgen we dat we de juiste keuzes maken. Zo ben je zeker van een gestructureerde voorraad en jouw magazijnbeheer is klaar voor grote risico’s zoals drop shipping.

erik. helpt

Overige diensten

Controller op afstand

MT lid op afstand

Management consultancy

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Heb je vragen of direct hulp nodig? Neem contact met ons op, wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

info@erikvanderwerf.nl

085 800 0063

Leningradweg 6d, 9723 TP Groningen

M - V : 9.00 - 17.00 uur

Vraag vrijblijvend advies aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

!

Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op