Heeft u voldoende inzicht in uw organisatie en laat u geen kansen onbenut? Is uw organisatie financieel optimaal ingericht? Als u op deze vragen niet overtuigend ja kan antwoorden is de inzichtscan van Erik van der Werf iets voor uw onderneming!

 

De inzichtscan

Veel ondernemers laten kansen liggen. Dit kan zorgen voor hogere kosten en veelal lagere marges. Om deze reden bieden wij als kennismaking tijdelijk de inzichtscan aan tegen een gereduceerd tarief. Tot en met 30 november 2018 kunt u zich aanmelden voor de scan.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

We gaan van start met een intakegesprek. Opvolgend nemen we de jaarrekeningen, administratie en aangiften door. Hierbij letten wij specifiek op de volgende punten:

  • De informatievoering in de organisatie: Krijgt de ondernemers de informatie die hij nodig heeft?

  • Fiscale optimalisatie: Worden alle fiscale opties overwogen?

  • Financieringsstructuur: Is er voldoende werkkapitaal aanwezig en zijn de kosten van de financiering niet te hoog?

Uit de inzichtscan volgt een verslag met aanbevelingen waar u gelijk en concreet mee aan de slag kan. Uiteraard nemen we dit met u door. Om een succesvolle scan uit te voeren gelden een aantal voorwaarden, namelijk:

  1. De onderneming moet minimaal drie jaar bestaan;

  2. Er moeten recente cijfers beschikbaar zijn;

  3. Tijdige aanmelding, gezien wij maar een beperkt aantal klanten kunnen bedienen.

  4. Wij behouden het recht om de aanvraag zonder opgaaf van reden te weigeren.

 

De kosten van de inzichtscan bedragen tot 30 november €499,- exclusief BTW. De normale prijs van deze scan bedraagt €2000,-.

 

Wie is Erik van der Werf?

Erik van der Werf is een zakelijk advieskantoor is Assen met ruime ervaring in het midden en klein bedrijf. Ons team bestaat uit een bedrijfseconoom, een fiscaaleconoom en een boekhouder. Organisaties die groeien en in ontwikkeling zijn hebben een groeiende informatiebehoefte. Wij willen organisaties helpen met het in kaart brengen van deze behoefte, en vervolgens ook de verzameling van deze informatie. Onze focus ligt hierbij op de identificatie en meting van stuwende factoren. Dus specifiek de activiteit die tot de gewenste resultaten leidt, en niet alleen de (financiële) uitkomsten.


Wilt u ook kennis met ons maken en gebruik maken van de inzichtscan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, of vul hieronder het contactformulier in. Wij vertellen u graag meer over de scan en de mogelijkheden.